Verzenden/Afhalen en Levertijd

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft en wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij deze gereedmaken voor verzending.

De termijn voor verzending is afhankelijk van het product. Wij streven ernaar om bestelling die vóór 15.00u zijn besteld en voorradig zijn, diezelfde dag te versturen. De voorraad status kunt u in de webshop bekijken.


Wij versturen al onze binnenlandse en buitenlandse pakketten met PostNL. Voor transport van grotere- en zwaardere producten die niet door reguliere pakketdiensten kunnen worden vervoerd, maken wij gebruik van Hoekstra transport.
Onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden.

Zodra je artikelen bij ons de deur uitgaan krijgt u opnieuw een mailtje van ons met daarin de Track&Trace gegevens. Via deze link kunt u het pakket volgen en de status bekijken. Houdt u er rekening mee dat pakketen die op vrijdag middag verzonden worden, doorgaans pas op dinsdag/ woensdag geleverd worden.

Zodra wij het pakket afgeven bij een afgifte punt, kunt u de status van uw pakket volgen, als wij een pakket afgeven in het weekend, zal deze status langer hetzelfde blijven staan, de pakketten worden namelijk pas op maandag afgehaald bij de afgifte punten.


Standaard pakket verzending Nederland
Binnen Nederland € 7,95

Bestellingen boven de € 150,00 worden gratis verzonden, tot maximaal 30 kg pakketgewicht.

Indien u een gratis verzonden bestelling wil retourneren, dan wordt er € 7,95 in mindering gebracht ivm de gratis verzending, plus de retour kosten zijn voor eigen rekening.


Standaard pakket verzending België/Duitsland

Verzendingen België / Duitsland € 13,95
Bestellingen boven de € 200,00 worden gratis verzonden, tot maximaal 30 kg pakketgewicht.

Indien u een gratis verzonden bestelling wil retourneren, dan wordt er € 13,95 in mindering gebracht ivm de gratis verzending, plus de retour kosten zijn voor eigen rekening.


Afhalen

Wilt u de bestelling liever afhalen? Wij hebben een knusse winkel waar zowel de accessoires van de webshop staan, als producten die niet op de website staan, bijvoorbeeld breekbare potten - glaswerk etc.
Afhalen en winkelen in onze winkel kan tijdens onze openingstijden :
Iepenlaan 1
9521 AZ  Nieuw Buinen

Wij zorgen ervoor dat u een e-mail krijgt wanneer de bestelling gereed is.Maandag
13:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten